Bertil Bingo

>>  Skaffa fin Bingobonus med bertilbingo här !

>>  Bingojoy erbjuder hög bingobonus

Bertil Bingo. Bertil Bingo var en av de första bingosajterna på nätet. De startade upp 2006 och har sedan dess blivit alltmer populära bland bingospelare som vill spela bingo online. De kallar sig själva för Hela Sveriges bingosajt och de lockar ofta med höga bonus och generösa priser. Bertil Bingo är en svensk bingosajt, men de finns stationerade i Malta, så du ska slippa betala någon vinstskatt. Eftersom sajten är svensk så är alla sidor på svenska. Det går dessutom att kontakta deras kundtjänst på svenska, både via mail och telefon, om du skulle behöva råd eller hjälp. På sajten finns även trevliga chattvärdar, som skapar en hög trivselfaktor, men förutom detta så erbjuder de ofta spännande små extraspel i chatten. Bertil Bingo har en mycket användarvänlig sida och passar därför bra för nybörjarspelaren. Men de vänder sig också till erfarna bingospelare, och eftersom de har en bra nivå på vinster och jackpotar samt en mycket trevlig stämning så får sidan alltmer återkommande spelare.

Det är enkelt att börja spela bingo på Bertil Bingo. Det är bara att fylla i registreringsformuläret på hemsidan, där du skriver in dina personuppgifter och väljer önskat användarnamn och lösenord. Efter det är det bara att börja spela. Som ny kund får du en välkomstbonus. Den varierar och brukar vanligtvis ligga på 40 kronor, men kan då och då även vara så hög som 80 kronor. Denna bonus får du direkt du registrerar dig som ny spelare. Bonusen blir insatt direkt på ditt spelkonto och du kan spela för hela summan. Du kan inte plocka ut bonusen i kontanter, men däremot så kan du plocka ut alla vinster du gör. Alla vinster samlas på ditt spelkonto hos Bertil Bingo och du kan enkelt överföra dessa till ditt bankkonto om du inte vill fortsätta spela för vinstpengarna. När du väl har spelat upp bonusen och tänker göra din första insättning så blir du också erbjuden en insättningsbonus. Den brukar vara på 100 % och det innebär att om du överför en hundring till ditt spelkonto från dina egna pengar så skjuter Bertil Bingo till lika mycket, så du totalt får 200 kronor att spela för. Sätter in pengar gör du enkelt via ditt kontokort eller via Neteller, som är en slags mellanhand som låter dig överföra pengar enkelt och tryggt. Om du värvar en vän till att börja spela på Bertil Bingo så får du också 100 kronor i bonus.

Bertil Bingo erbjuder olika bingospel. Några exempel är Lunchbingo, Trefikabingo och Jättelätt. Jättelätt är speciellt anpassat för bingospelare som är nybörjare. Lunchbingo är ett bingospel vid lunchtid med ett något högre tempo och spännande vinster. Trefikabingot spelas på eftermiddagen och har billiga brickor och erbjuder en jackpot. De bingovarianter som spelas på Bertil Bingo är framförallt Klassisk Bingo och Variantbingo. Då och då under dagen tittar de trevliga chattvärdarna in i de olika bingorummen och då drar det ihop sig till de trevliga chattspelen. Chattvärdarna bestämmer själva vilket spel som ska spelas och hur stor vinstsumman ska vara. Chattspelen är roliga tidsfördriv under tiden som bingospelet pågår och dessutom så ger de förstås extra vinstchanser. Bertil Bingo är en användarvänlig bingosida som erbjuder en hög spelupplevelse för alla bingospelare, såväl nybörjare som erfarna.