Betsson Bingo

>>  Skaffa fin Bingobonus med bertilbingo här !

>>  Bingojoy erbjuder hög bingobonus

Betsson Bingo. Betsson är en mycket populär spelportal som erbjuder ett gäng olika spel. Till exempel så finns det poker, casino, skraplotter, sportsbetting och så förstås bingo. För dig som gärna vill prova på andra spel förutom bingo så är det därför smart att bli medlem hos Betsson, eftersom du då kan testa på många olika spel under ett och samma spelkonto. Du behöver också bara lära dig en enda sida istället för att ha en sida där du spelar poker, en annan sajt där du spelar bingo och så vidare. Om du spelar på en och samma sida så är det lättare att kunna lära dig alla funktioner och att lära känna spelare och chattvärdar.

Betsson startade i början av 2000-talet och sedan dess har antalet spelare ökat kraftigt. Det är en populär spelsida och det beror främst på att de har en stabil och pålitlig sida, men också för att de har ett stort utbud av spel samt generösa bonusar och vinster. De har också en användarvänlig sida. Du spelar direkt i webbläsaren, så du behöver inte ladda ner och installera något särskilt program på din dator för att kunna börja spela. Betssons huvudkontor finns på Malta och de har licens från EU för att bedriva spel, så vinsterna är helt skattefria för dig. Betsson Bingo finns på hela 17 olika språk och däribland svenska. Hela sidan är därför på svenska, du spelar med svenska kronor och du kan kontakta supporten på svenska. Riktigt skönt för dig som inte behärskar engelska så bra. Eftersom sidan finns på svenska så är det förstås också många spelare från Sverige, vilket gör att det är lätt att chatta med de andra spelarna och det är lätt att lära känna nya vänner under tiden du spelar.

För att börja spela så krävs det förstås att du registerar ett spelkonto på Betsson Bingos hemsida. Du får en bonus som kallas för välkomstbonus. Det innebär att du får 30 kronor att spela för, utan att behöva sätta in några egna pengar med en gång. Dessa bonuspengar kan du använda för att pröva på att spela och lära känna sidan. Då känner du om det är en sida för dig. När du sedan känner att det är dags att börja sätta in pengar och spela på riktigt, för riktiga pengar, då gör du det enkelt via en banköverföring, med Neteller eller via ditt kontokort. Överföringen av pengar till ditt spelkonto hos Betsson Bingo görs snabbt, enkelt och tryggt. Du kan börja spela direkt. Med din första insättning får du också en bonus på 100 procent. Det betyder att om du sätter in 200 kronor av dina egna pengar till ditt spelkonto hos Betsson, så ger Betsson dig lika mycket, vilket innebär att du då totalt har 400 kronor på ditt spelkonto att spela för. Dubbelt så mycket pengar, dubbelt så roligt.

På Betsson Bingo kan du spela Klassisk Bingo, Variantbingo och Mönsterbingo. Det finns också olika typer av bingospel, som espresso, lunchen happy hour, simsalabim, rubinen och champagnebingo. Du kan köpa brickor från fem kronor och uppåt, så du kan spela många gånger för ganska lite pengar. Om du vinner så betalas vinsterna direkt ut till ditt spelkonto och du kan sedan välja att antingen fortsätta spela för vinstsumman, eller att överföra dem till ditt bankkonto.