Bingo Bongo

>>  Skaffa fin Bingobonus med bertilbingo här !

>>  Bingojoy erbjuder hög bingobonus

Bingo Bongo. Bingo Bongo är en av världens största bingosajter på nätet. Att spela bingo på nätet är riktigt roligt och det är något som har ökat i popularitet stadigt under de senaste tio åren. Bingo Bongo är en engelskspråkig bingosida. De har spellicens på Gibraltar, så du behöver inte betala något vinstskatt på dina vinster.

För att komma igång och spela onlinebingo på Bingo Bongo så måste du börja med att registrera dig. Det gör du enkelt via deras hemsida. Du fyller i dina personuppgifter och därefter väljer du ett användarnamn och lösenord. Svårare än så är det inte att komma igång. När du registrerar dig som ny spelare på Bingo Bongo får du 100 procent i insättningsbonus. Det betyder att om du sätter in 100 pund på ditt spelkonto får du lika mycket som bonus, det vill säga att du sedan har totalt 200 pund att spela för på Bingo Bongo. När du väl har pengar på ditt spelkonto är det bara att börja spela. Dock måste du först ladda ner en programvara för att kunna spela bingo. Det går enkelt och smidigt och på hemsidan kan du läsa steg för steg hur du gör för att installera den på din dator. Du väljer mellan att spela det klassiska 75 bollars bingot eller det lite mer avancerade 90 bollars bingot. På Bingo Bongo startar nya bingospel var tredje eller var femte minut, så du behöver aldrig vänta särskilt länge för att börja spela efter att du har loggat in på ditt spelkonto.

Bingo Bongo har många roliga funktioner och extratävlingar på sin sida. Exempelvis kan du vinna en ny platt-teve på 42 tum, bara genom att köpa en bricka för ett pund! Du har även chans att vinna tävlingen ”Bingo pay the bills”. Det är en tävling som går varje månad och där förstapriset är att få sina räkningar för vatten, el och gas betalda av Bingo Bongo. Hos Bingo Bongo kan du även tävla som lag. Du bildar ett lag tillsammans med upp till tre andra bingospelare och sedan spelar ni mot andra lag. En annan specialare är Karibien-kryssningen som Bingo Bongo anordnar för sina medlemmar. De arrangerar en åtta dagar lång kryssning där man kan umgås, äta god mat och spela bingo. Biljetterna lottas enbart ut i bingospelen, de kan inte köpas.

Bingosajten Bingo Bongo har ett lojalitetsprogram som innebär att du som är medlem där får poäng. Du får poäng när du spelar bingo och om du värvar nya medlemmar till sidan. Ju längre du är medlem och ju mer du spelar bingo, desto mer poäng får du. Poängen byts sedan ut mot bonuspengar som du kan spela för och därmed ökar även dina vinstchanser. För dig som gärna vill ha många extraspel och chans på roliga specialvinster så är Bingo Bongo ett bra alternativ.