Bingobonus

>>  Skaffa fin Bingobonus med bertilbingo här !

>>  Bingojoy erbjuder hög bingobonus

Bingobonus. För dig som ska börja spela bingo online så är bingobonus ett viktigt begrepp att känna till. Bingobonus innebär att du som spelare får en extra summa som sätts in på ditt spelkonto, pengar som du sedan kan använda till att spela bingo för. Bingo bonus kan du få på olika sätt, dels som en välkomstbonus, dels som en insättningsbonus, dels som en påfyllningsbonus och dels olika specialbonusar.

Välkomstbonusen ges till nya kunder, som ett välkomsterbjudande. Exempelvis kanske du får 50 kronor när du blir ny medlem på en bingosida. Dessa pengar kan du spela för, men du kan inte plocka ut dem i kontanter. Om du vinner så får du däremot naturligtvis göra vad du vill för dessa vinstpengar, även överföra dem till ditt eget bankkonto. Välkomstbonusen är jättebra att använda dig av ifall du vill prova på att spela bingo online, men inte vill satsa riktiga pengar riktigt ännu. Då kan du pröva hur det är att spela onlinebingo för bonuspengarna först, innan du gör någon insättning av egna pengar till ditt spelkonto.

Insättningsbonus ges till de kunder som gör sin första insättning på sidan. Exempelvis kanske du får 100 % insättningsbonus, vilket betyder att om du sätter in 100 kronor av dina egna pengar till ditt spelkonto så får du lika mycket i bonus, alltså 100 kronor till. Du får alltså dubbelt så mycket pengar att spela för. Påfyllningsbonusen ges till de kunder som har spelat tidigare och har ett spelkonto på den aktuella sidan. När det är dags att fylla på ditt konto kan du få en påfyllningsbonus, som påminner om välkomstbonusen. Den kan även vara procentuell, så att du får 15 % bonus på din insättning. Om du då sätter in 100 kronor på ditt spelkonto så får du ytterligare 15 kronor in på ditt konto i form av bonus.

Olika bingosidor har dessutom olika slags specialbonusar. Exempelvis kan det vara så att alla kunder som fyller på med minst 100 kronor under en speciell period får en bonus på 100 %.

Som du förstår så är bingobonus något riktigt bra och det kan löna sig att leta upp de bingosidorna som ger ut mest bonus. Framförallt är detta viktigt när du ska välja bingohall för ditt kommande spelande av onlinebingo. Dock ska du inte enbart gå ut efter bonusen när du ska välja bingosajt på nätet. Andra viktiga saker att tänka på när du väljer bingohall är bland annat att sidan ska vara användarvänlig, lätt att förstå sig på och gärna på svenska om du inte är bra på engelska. Det bör också vara en bra stämning inne på sidan och i chattrummen. Det kan vara en fördel om det brukar finns många spelare online i bingorummet. Det betyder att du oftast kan hitta någon att spela emot, när än du vill spela.

Något du bör tänka på när det gäller bingobonus är att de flesta bingosidor har någon slags omsättningskrav på bonusen. Det betyder att bonusen måste omsättas ett visst antal gånger innan du kan hämta ut bonusen som riktiga pengar. Omsättningskraven varierar, men ett vanligt omsättningskrav är tio gånger.