Ladbrokes Bingo

>>  Skaffa fin Bingobonus med bertilbingo här !

>>  Bingojoy erbjuder hög bingobonus

Ladbrokes Bingo. Ladbrokes Bingo är en bingosida som är populär tack vare sin generösa bonus. Sidan passar både nybörjare och erfarna spelare, men genom att Ladbrokes har så generös välkomstbonus så är det många nya bingospelare som lockas att börja spela bingo på sidan. Ladbrokes erbjuder bingospel helt på svenska. Det är det engelska företaget Virtue Fusion som ligger bakom sidan och de innehar licens på Gibraltar, vilket gör att du slipper betala någon vinstskatt på dina vinster.

För att bli medlem fyller du i ett registrationsformulär på hemsidan. Där skriver du in dina personuppgifter samt ditt önskade användarnamn och lösenord. Därefter är du ny medlem hos Ladbrokes, svårare än så är det helt enkelt inte. Som ny spelare får du hela 100 kronor i välkomstbonus. Dessa pengar får du spela för och du har chans att vinna pengar, samtidigt som du lär känna sidan och lär dig hitta alla extraspel och roliga funktioner. När du har använt upp din välkomstbonus så kanske du känner att det är dags att fylla på ditt spelkonto med egna pengar. Då blir du erbjuden en stor insättningsbonus, hela 100 % på din egna insättning.

Sidan är helt på svenska och är mycket användarvänlig. Om du har några frågor eller stöter på något problem så kan det kännas tryggt att veta att kundtjänsten snabbt och enkelt kan kontaktas via mail eller telefon varje dag. Du kan skriva på svenska och få svar på svenska. Kvällstid är det dock engelska som gäller för att få support. Hos Ladbrokes finns även chattvärdar i bingorummen. De är där för att svara på frågor, upprätthålla trivsel samt för att erbjuda olika små chattspel. Även chattvärdarna är svenska och de finns online dagligen under eftermiddag och kväll.

Ladbrokes Bingo har ett stort utbud av spel. Det bingospel som framförallt spelas är Variantbingo, det bingospel där du har fem vinstchanser per spelomgång, eftersom man inte nöjer sig med en rad utan när en spelare har fått en rad så går man vidare till två rader och så vidare. Förutom bingo så finns det även ett femtiotal andra spel, samt skraplotter och frågesport. Chattvärdarna lanserar dagligen extraspel direkt i chatten där du kan delta medan bingospelet fortgår som vanligt. Ladbrokes har fina kontantvinster och har även flera jackpotar och extravinster. Priserna på bingobrickorna varierar mellan en och tio kronor. Vissa tider på dygnet är det happy hour då det är halva priset på bingobrickorna. Nya spel startar var femte minut.

Det är enkelt att spela bingo på Ladbrokes. Det krävs ingen särskild programvara för att spela bingo, utan du spelar direkt i webbläsaren. Designen på sidan är helt unik och Ladbrokes delar inte sitt utseende med någon annan bingosida. I bingorummet kan du chatta med de andra spelarna och lära känna de återkommande spelarna. För dig som vill ha ett mycket stort utbud av spel passar Ladbrokes bra. Det är ett stort, välkänt spelbolag, ett av Englands största, och sidan är pålitlig och stabil. Ladbrokes är en snygg och lättanvändlig sida som passar alla bingospelare, nybörjare som erfarna.