Mariabingo

>>  Skaffa fin Bingobonus med bertilbingo här !

>>  Bingojoy erbjuder hög bingobonus

Mariabingo. Maria Bingo är en av de mest välkända bingosidorna på nätet. De startade 2006 och har stadigt ökat i popularitet sedan dess. Spelarna återkommer om och om igen och det är lätt att bli en stammis på sajten. Det är oftast roligare att spela när man börjar lära känna de andra spelarna mer och mer. Mariabingo är helt på svenska, men drivs av Parabol Limited som är licencierade i Storbritanien och Costa Rica. Det är en av Nordens största bingosajter, som dagligen betalar ut otroligt 28 miljoner kronor i vinster.

Sidan är enkel och användarvänlig. Det går fort och smidigt att registrera sig som ny spelare. Du spelar direkt i webbläsaren och behöver alltså inte ladda ner och installera något speciellt program för att kunna spela bingo. Som ny spelare hos Mariabingo så får du 50 kronor som välkomstbonus. Sidan erbjuder dessutom 100 % i insättningsbonus. Det betyder att du får lika mycket pengar i bonus som du själv sätter in. Om du sätter in 500 kronor av dina egna pengar så får du totalt 1000 kronor på ditt spelkonto. Detta gäller upp till 1300 kronor, så du får maximalt 1300 kronor i bonus, även om du skulle sätta in exempelvis 2000 kronor eller 5000 kronor. Sätter in pengar gör du enkelt via ditt kontokort. Du kan också använda dig av Neteller som är en slags mellanhand. Det är ett tryggt alternativ för dig som vill spela på nätet, men som känner dig otrygg med att uppge ditt kontonummer. Det du vinner samlas på ditt spelkonto och du kan när som helst välja att få dina vinster utbetalade till ditt eget bankkonto. Den bonus som du fått i välkomstbonus eller insättningsbonus kan du dock inte få utbetald i pengar, däremot kan du spela för bonusen och allt som du vinner kan du plocka ut som kontanter. Förutom bonusen till nya spelare så erbjuder Mariabingo alltid 50 % i bonus under Guldtimmarna. Detta är varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag mellan klockan 18 – 20 på kvällen. Om du då sätter in till exempel 100 kronor så får du 25 kronor extra till ditt spelkonto som du kan spela för.

På Mariabingo finns många spel att välja bland. Klassisk bingo är förstås populärt. Där har varje bingobricka 25 nummer och den som först får bingo vinner vinstpotten, därefter är spelet slut. Variantbingo är ett annat bingospel som erbjuds på Mariabingo. Där har bingobrickan istället 75 stycken nummer och du har fem vinstchanser i varje spelomgång. När någon spelare har fått en rad så går spelet vidare och då ska du ha två rader ifyllda för att vinna. Därefter krävs tre rader, fyra rader respektive fem rader för en vinst. Variantbingo är därför ett roligt spel som ger fler vinstchanser än klassisk bingo. Förutom bingo kan du spela på skraplotter, enarmade banditer, kasinospel och videopoker på Mariabingo. Du kan välja mellan att spela bingo ensam eller att spela tillsammans med andra.

Mariabingo är en snygg och lättanvänd sida, med många roliga extraspel och funktioner. Exempelvis finns Marias Värld, där du på en karta kan se vart i världen de inloggade spelarna befinner sig.