Miss bingo

>>  Skaffa fin Bingobonus med bertilbingo här !

>>  Bingojoy erbjuder hög bingobonus

Miss bingo. För dig som vill spela bingo på nätet och inte har något emot en engelsk spelsajt så kan Miss Bingo vara ett roligt alternativ. Att spela bingo på en engelsk sida har även den fördelen att du kan lära känna andra människor från världens alla hörn medan du spelar. Miss Bingo använder sig mycket av teknik för att skapa en härlig bingoupplevelse. De har en häftig grafik och unika spel.

Precis som alla andra bingosajter så kräver också Miss Bingo att du registrerar dig som ny kund hos dem innan du börjar spela. Du måste fylla i dina personuppgifter samt välja ett användarnamn och lösenord. Det går snabbt och enkelt att fylla i registreringen på deras hemsida. I gengäld får du som ny spelare en generös välkomstbonus. Första gången du gör en insättning hos Miss Bingo dubblar de nämligen dina pengar. Detta gäller upp till 120 dollar. Det betyder att om du sätter in 100 dollar av dina egna pengar, så ger Miss Bingo dig lika mycket i bonus, så när du ska sätta igång och spela så har du hela 200 dollar på ditt spelkonto, att spela bingo för. Sätter in pengar gör du snabbt och smidigt via kontokort, Neteller eller banköverföring. Dock gäller lite olika regler för insättning beroende på i vilket land du bor, så det är smart att titta igenom reglerna innan du gör din första insättning. Miss Bingo är generös när det gäller även andra typer av bonus. Som medlem hos Miss Bingo deltar du nämligen i deras lojalitetsprogram. Det betyder att i stort sett allt du gör på sidan genererar poäng. Du kan få poäng för att spela bingo, för att spela andra spel, för att sätta in pengar och för att värva nya medlemmar. Poängen kan du sedan växla in till bonuspengar som du kan spela för. Om du lyckas värva några av dina kompisar till att också bli medlem på Miss Bingo kan du även få bonus för detta. Varje gång du värvar en ny medlem får du en viss summa bonuspengar som du kan spela bingo för.

Miss Bingo satsar mycket på att du ska få en trevlig spelupplevelse. Framförallt används tekniken mycket. Färgen på din bingobricka ändras ju närmare bingo du kommer. När du är tre utrop från att få bingo blir brickan grön. När det är två utrop kvar så blir brickan blå och när det slutligen bara är ett nummer ifrån att du ska få bingo så blir brickan röd. När du får bingo blir brickan guldfärgad. Trots att Miss Bingo använder sig frekvent av mycket teknik så är sidan ändå snabb. Det är också en lättanvänd och användarvänlig sida.

En fördel med Miss Bingo är att du kan köpa brickor i förväg. Du kan köpa brickor till ett visst spel flera timmar innan spelet startar. Om det är ett specialspel som kommer att hållas ett visst datum så kan du till och med köpa brickor en hel vecka i förväg. En annan smidig fördel med Miss Bingo är att du kan stänga ner sidan, eller hela din dator, trots att spelet pågår. Om du vinner på spelet så sparas vinstsumman automatiskt på ditt spelkonto. Nästa gång du loggar in på spelkontot ser du ifall du har vunnit och i så fall hur mycket, sedan kan du välja om du ska låta pengarna stå kvar, om du ska spela för dem eller om du ska överföra dem till ditt bankkonto.