Svenska Spel Bingo

>>  Skaffa fin Bingobonus med bertilbingo här !

>>  Bingojoy erbjuder hög bingobonus

Svenska Spel Bingo. Svenska Spel är ett statligt spelbolag. De har funnits sedan 1997 och erbjuder många olika spel som Stryktipset, Måltipset, Lotto, Keno, Trisslott, Tialott och Penninglott. Svenska Spel erbjuder sina spel i vanliga affärer, kiosker och bensinmackar. De har även spelautomater, Jack Vegas, på restauranger och pubar. Svenska Spel äger även Casino Cosmopol som finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Dessutom driver de några bingohallar runt om i Sverige. Svenska Spel är kända för att jobba aktivt för att stävja illegalt spelande och de jobbar även för att minska spelberoende och spelmissbruk. Redan 1998 lanserade Svenska Spel onlinespel och de har förstås också bingo i sitt spelsortiment på nätet. De erbjuder flera olika slags bingospel. Klassisk bingo är det som lockar flest spelare, men du kan också spela variantbingo och mönsterbingo hos Svenska Spel. Svenska Spel har också en egen bingovariant som de kallar för Glitterbingo. Där kan du vinna en jackpot som inte sällan är på så mycket som flera hundra tusen kronor.

Du kan köpa brickor från fem kronor och uppåt. Den dyraste brickan kostar trettio kronor. Du väljer själv om du vill spela mot andra spelare eller om du vill spela ensam. Ifall du vill spela mot andra människor så krävs det dock ett minimum på tre spelare innan bingoomgången startar. Om du väljer att spela mot andra så finns det möjlighet att chatta med motspelarna. Svenska Spel har chattvärdar som hjälper till under bingospelet, du kan ställa frågor till dem och de håller även i små tävlingar under spelets gång. Om du behöver hjälp när du spelar online på Svenska Spels hemsida så finns det möjlighet till svensk kundtjänst som är bemannad dygnet runt. Om du väljer att spela bingo mot andra så kommer den gemensamma spelpotten att gå till den person som får bingo först. Om du istället väljer att spela själv så finns det en fast vinstplan, där du får en större vinstsumma ju snabbare du får bingo. Ofta kan det finnas andra specialvinster utöver de vanliga kontantvinsterna, exempelvis så har det tidigare lottats ut en resa till Fotbolls-VM i Italien.

För att börja spela bingo hos Svenska Spel krävs det att du skaffar ett spelkonto hos dem. Det kostar inget att bli medlem och du förbinder dig inte till något. Det är enkelt att registrera sig, du följer deras enkla instruktioner och därefter är du medlem inom bara några minuter. Du kan enkelt sätta in pengar på ditt spelkonto via din Internetbank eller med kontokort. Inom ett par dagar efter registreringen kommer ett spelkort hem i brevlådan. Detta kan du lämna fram varje gång du spelar ute på stan, vare sig du spelar på Stryktipset, Keno, Lotto eller något annat spel. Om du sedan vinner så kommer då pengarna alltid in på ditt eget bankkonto, med spelkortet behöver du alltså inte själv hålla koll på om du vunnit eller inte, så du går aldrig miste om en eventuell vinst. Svenska Spel är ett tryggt och säkert alternativ för dig som vill spela bingo online och även ha många andra spelvarianter att välja bland.